Devlerin Kapışması Nefes Kesti

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde “erken final” olarak nitelendirilen Manchester City-Real Madrid arasındaki çeyrek final rövanş maçı büyük bir heyecana sahne oldu. Normal süre ve uzatma dakikaları 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Ancak seri penaltı atışlarında Real Madrid rakibini 4-3 yenerek yarı finale yükseldi. Bu sonuçla İspanyol temsilcisi, Alman devi Bayern Münih ile yarı finalde karşılaşacak.

Karşılaşmanın hızlı başlamasıyla birlikte Real Madrid, Rodrygo’nun golüyle 1-0 öne geçti. Ancak Manchester City, Kevin De Bruyne’nin golüyle skoru 1-1’e getirerek maça yeniden hayat verdi. Uzatma dakikalarında ise gol sesi çıkmayınca karşılaşma penaltılara gitti.

Penaltı atışları sonucunda Real Madrid, rakibini 4-3 mağlup ederek yarı finale adını yazdırdı. Bu sonuçla yarı final müsabakaları 30 Nisan-1 Mayıs ve 7-8 Mayıs’ta oynanacak. UEFA Şampiyonlar Ligi final maçı ise 1 Haziran’da Londra’daki Wembley Stadı’nda gerçekleşecek. Bayern Münih, yarı finalde Real Madrid’in rakibi oldu, diğer yarı final müsabakasında ise Borussia Dortmund ile Paris Saint-Germain karşı karşıya gelecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx